Saturday, March 15, 2014

Lauantai x 32

Oletko koskaan ajatellut, miksi lauantai on viikon paras päivä? Totta kai olet, mutta yleensä tuona syynä pidetään jotain seuraavista: 1) saa nukkua pitkään, 2) voi käydä saunassa oluen kanssa, 3) vaimo/mies on mukavampi, 4) ehtii tehdä perheen/läheisten/kavereiden kanssa jotain kivaa, 5) voi ryypätä tai 6) jotain muuta perinteistä, kuten karkkipäivä. Minä olen valmis väittämään, että syy lauantain ylivertaisuudelle ei ole mikään noista syistä.

Lauantaina arvotaan nimittäin tuorein lottorivi. Tänäänkin tarjolla olisi neljän miljoonan euron jymypotti ja lupaus ikuisesta lauantaista. Ajattelepas asiaa: jokainen päivä olisi tästä eteenpäin lauantai. Ei pelkästään aamujen suhteen, vaan myös illat olisivat mukavampia ja niitä seuraisi uusi vapaapäivä, jota vaikka lauantaiksi voitaisiin taas vuorostaan nimittää. Puoliso olisi lempeämpi, aamulla/päivällä saisi nukkua yhteentoista, alkoholilla ei tarvitsisi lepytellä viikon töistä kipeytynyttä ja stressaantunutta pollaa ja lapsetkin saisivat sen ponin ja/tai uima-altaan, jonka perään he ovat vonkuneet joka joulu, uusivuosi ja vappu niin kauan kuin muistat.

Elämä olisi rattoisaa, ja jokainen kiirastorstai tai pääsiäismaanantai olisi sinulle vain lauantai. Viikonpäivät valuisivat hiljakseen ohitsesi, ja jokaista lauantaita seuraisi uusi lauantai. Jos haluaisit, voisit tietysti kokeilla huvin ja tylsistymisen vuoksi vaikka työntekoa aina välillä. Sitten kun se ei kiinnostaisi, voisit viettää lauantaita taas vaikka tiistaina.

Tänä muutamaan kertaan mainittuna viikonpäivänä voi myös veikata jos jonkinlaista: Jalkapalloa potkitaan Euroopan pääsarjoissa ja pienemmissäkin liigoissa. Koripalloa heitetään, lentopalloa lyödään, tennistä lätkitään ja jääkiekkoakin ”tulitetaan”. Lauantaina vain lompakko ja mielikuvitus ovat rajana, kun voit veikata halutessasi vinttikoiria tai jai-alaita.

Jos olet kyllästynyt vanhoihin onnenpeleihin ja haluat vaihtelua elämääsi, kokeile jotain mukavaa nettikasinoa, kuten vaikkapa Gutsia. Jos taas haluat laajentaa veikkauspelien maailmaasi, kokeile vaikkapa Betfairia tai jotain muuta todella suurta nettipeliyhtiötä, jonka sivuilla voit vaellella tuntikausia etsien aina vaan uudempia ja oudompia lajeja. Joillain saiteilla voit veikata vaikkapa suomalaisten ehdokkaiden eurovaalimenestystä.


Muista kuitenkin, että lauantai tulee vain kerran viikossa ja että sen pohjustaminen pelien suhteen kannattaa aloittaa jo vaikkapa torstaina (joka siis on lauantai sekin, jos kerran voitat isosti).

No comments:

Post a Comment